. .

The page is printed

Naša strategija

DB Schenker 2020 strategija

Naša strategija predstavlja osnovu za održivi razvoj DB Schenker-a. Ona dotiče sve dimenzije održivosti: ekonomski uspeh, socijanu odgovornost i zaštitu okoline.


Do 2020, mi ćemo držati najviše pozicije na našim ciljanim tržištima. Nadovezujući se na našu dugoročnu finansijsku stabilnost i dalje ćemo ulagati u tržišta u razvoju, nove poslove i stručnost naših zaposlenih. Mi ćemo dostaviti inovativna rešenja temeljena na visom kvalitetu procesa i IT sistema, tako da naši klijenti i dalje budu u potpunosti zadovoljni  našim vrhunskim mrežama i industrijskim rešenjima.

Do 2020, mi ćemo biti u najpoželjniji poslodavac u našoj industriji. Podstičemo razvoj naših zaposlenih i nudimo im mogućnosti za napredak karijere. Naši odnosi se temelje na međusobnom poverenju i našoj zajedničkoj  filozofiji upravljanja . Nudimo radno okruženje koji poštuje individualne potrebe i vrednuje svačiji doprinos.

Do 2020, mi ćemo biti eko-pionir u našoj industriji. Naš zeleni portfolio proizvoda i stručnost u eko-konsaltingu su u središtu naše strategije. Oni pružaju jasnu konkurentsku prednost za naše klijente i za nas. DB Schenker će biti predvodnik u smanjenju emitovanog ugljika i  povečanju energetske efikasnosti. Takođe će se nastaviti sa smanjenjem drugih štetnih  emisija poput buke.

Kao profitabilan tržišni lider, poželjan poslodavac i eko-pionir u našoj industriji, do 2020 bićemoi vodeći  pružalac integrisanih  transportnih i logističkih usluga.

Poslednje ažuriranje: 06.11.2014

Na početak stranice